Sunsää paikantaa verkkokauppaan tulevan asiakkaan ja tarkistaa siellä vallitsevan sään. Säädatan avulla sisältö kohdistetaan niin, että jokaisesta säätilasta syntyy kaupallinen sesonki.

Sää synnyttää kysynnän

Sunsään avulla voit vastata säätilan synnyttämään kysyntään tarjoamalla oikeita tuotteita oikeaan aikaan. Näkymän värimaailma ja säätietojen esitystapa ovat molemmat vapaasti valittavissasi. Halutessasi voit jättää sääennusteen kokonaan pois näkyvistä.

Paikallisuus on valttia myös netissä

Valtakunnallinen tuotemainonta ei aina vastaa kauppiaiden paikallista tarjontaa. Pohjoisessa  voi olla vielä talvi, kun etelässä jo haravoidaan. Samat tuotteet eivät puhuttele yhtä aikaa. Nostamalla paikalliseen säähän sopivia tuotteita verkkokauppasi vetonauloiksi, ajankohtaisuudesta syntyy palvelu, jolla erotut.

Voit:

  • luoda kauppakohtaisia tapahtumia ja tarjouksia
  • nostaa esille paikallisten tarvitsemia tuotteita
  • buustata paikallisia tapahtumia

Sääreaktiivisia ostoimpulsseja ja kolmen päivän sääennuste

Kun mainosviesti on mahdollista räätälöidä paikalliseksi ja se vaihtuu sään mukaan, pystyt tarjoamaan asiakkaille ajankohtaisia ostoimpulsseja taukoamatta. Asiakas ei aina tiedä mitä tarvitsee, silloin relevantit sisällöt ovat kiinnostavia. Sää synnyttää heräteostoksia netissä.

Nettikaupat

Valitse verkkokauppasi vetonaulat sään mukaan.

Lue lisää >

Matkailu

Tarjoa matkailijoille säähän sopivaa tekemistä.

Lue lisää >

Kaupat

Jokainen keli on kaupallinen sesonki.

Lue lisää >

Aineistopalvelut

Tarjoamme sääennusteet ja säähistoriatiedot

Lue lisää >

Sunsää Nettikaupoille