Sunsää Matkailuun

Sää synnyttää kysynnän

Sunsäällä ratkaiset tarjonnan – tarjoa oikeita tuotteita oikeaan aikaan. Näkymän värimaailma on vapaasti vaihdettavissa. Myös sääennusteen näkymää on mahdollisuus muokata tai haluttaessa vaikka jättää kokonaan pois näkyvistä.

Sääreaktivisuus palvelee ja lisää turvallisuutta

Palvelun avulla voit suositella asiakkaallesi keliolosuhteisiin sopivia aktiviteetteja. Sunsää-ehdotuksia voi rajata useiden eri säätilojen mukaan ja valita haluatko esittää kohdetta lumisateessa, pilvisellä, aurinkoisella tai sateisella säällä. Lisäksi voit valita missä lämpötilassa kohde tai aktiviteetti on esillä.

Sunsää on myös revontulireaktiivinen

Sunsään kehitystyössä on otettu huomioon matkailun erityistarpeet. Palvelu voi antaa esimerkiksi revontulihälytyksen, kun olosuhteet ovat otolliset niiden näkymiseen. Älä nuku onnesi ohi.

Oli sää mikä tahansa - asiakasta voi palvella hyvin

Eri kohteet ja aktiviteetit ovat parhaimmillaan eri sääoloissa; esim. paukkupakkasella voi asiakkaille tarjota uniikin päiväretken eräkämpälle Lapin Aslakin vieraaksi tai vinkata läheisen taidegallerian näyttelystä. Hyvin palveltu asiakas on parasta markkinointia – nyt voit tehdä sen helposti, kannattaa kokeilla.

Sääreaktiivisessa palvelussa voit määritellä suosittelut tälle ja huomiselle päivälle sekä valita miten suosittelut näkyvät verkkosivuilla, sähköisissä infotauluissa ja mobiilissa. Saat vakiona aina 5 vuorokauden sääennustuksen (päivä&yö).

Nettikaupat

Valitse verkkokauppasi vetonaulat sään mukaan.

Lue lisää >

Matkailu

Tarjoa matkailijoille säähän sopivaa tekemistä.

Lue lisää >

Kaupat

Jokainen keli on kaupallinen sesonki.

Lue lisää >

Aineistopalvelut

Tarjoamme sääennusteet ja säähistoriatiedot

Lue lisää >